Asendia ingår fraktavtal med Bolagsdealen

1 mars, 2019

När Asendia satsar hårt på att nå ut till fashion retail kunden i Sverige så har man ingått samarbete med Bolagsdealen.

Vad gör då Asendia som kan hjälpa Bolagsdealens medlemmar?

Asendia hjälper e-handlare att öka sin försäljning internationellt genom smarta distributionslösningar. Med Asendia kan du skicka dina varubrev upp till 2 kg med eller utan spårbarhet till hela världen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. De har även returlösningar inom Europa.

Med huvudkontor i Frankrike och Schweiz erbjuder Asendia unika lösningar till just dessa marknader

För fler frågor om detta avtal kontakta Bolagsdealen. 
info@bolagsdealen.se

Internationell paketdistribution är ett effektivt sätt att expandera din business till utlandet. Om du vill nå ut till nya kunder eller förse dina kunder med produkter i olika länder behöver du en partner som kan distribution över gränserna. De bästa leverantörerna erbjuder ett brett utbud av leveranstjänster, allt från kostnadseffektiva standardprodukter till kurirtjänster. Vår tjänst för varubrev, Fully-Tracked Goods – Mailbox delivery, är en bra lösning av många olika anledningar.

FULL KONTROLL FÖR KUNDEN (OCH FÖR DIG)

Vår varubrevstjänst Fully-Tracked Goods ger transparens från början till slut. Både du och din kund kan se viktig data i realtid om var paketet befinner sig. Detta gör att kunden alltid kan följa sitt paket och se att det kommer fram som det ska. Du som e-handlare kan också följa paketet och det underlättar förstås om kunden undrar över något.

ETT BRA ALTERNATIV FÖR LEVERANSER

Spårningen för den här tjänsten passar för alla slags varor som accessoarer, böcker, tillbehör osv. När varor köps från andra länder är det extra viktigt att minimera risken för att varan ska försvinna. Att välja till spårning gör att man kan följa varan och se när den passerar landsgränser. Detta blir också ett bevis för att varan faktiskt har nått en viss sträcka, även om kunden hävdar att så är inte fallet.

LEVERANS TILL BREVLÅDAN – ETT SMIDIGT ALTERNATIV

En del kunder föredrar att få sina paket levererade till dörren mot signatur, men tjänsten Fully-Tracked Goods inkluderar också alternativet leverans till brevlådan. Detta är ett smidigt alternativ eftersom det innebär att kunden i fråga inte behöver vara hemma för att invänta leveransen. Detta är ett bra alternativ till lågvärdevaror.

FÖRENKLAR TULLKLARERING

Varubrevstjänsten Fully-Tracked Goods är idealisk för internationella leveranser upp till 2kg med förenklad tullklarering och prioriterad hantering. Tjänsten innebär också att kunderna kan undvika att betala tull för lågvärdevaror, vilket genererar fler återkommande kunder till din e-butik.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär